10.fi Hubi kansikuva 1200

Tuloksellisia yhteistyökumppanuuksia

Haluatko olla osa kasvavaa urheiluyhteisöä ja löytää uusia kumppaneita itsellesi, seurallesi tai yrityksellesi? Vastaa alla oleviin kysymyksiin, niin olemme sinuun yhteydessä. 🔥

Miksi mukaan?

10.fi Hubi yhdistää urheilun tekijät ja luo uusia menestystarinoita. 

Yrityksille 10.fi Hubi tarjoaa liiketoiminnan tavoitteita tukevia urheilusponsorointikohteita ja mahdollisuuksia tulokselliseen kumppanuuteen.

Urheilun edustajille 10.fi Hubi mahdollistaa uusia kumppaneita ja työkaluja tuotteensa kehittämiseen.

Hubissa on jo mukana useita urheilijoita, urheiluseuroja ja urheilusponsoroinnista kiinnostuneita yrityksiä, jotka haluavat olla osa uutta aikaa.

10.fi Hubiin liittyminen on maksutonta eikä lomakkeen täyttäminen sido sinua mihinkään.

Mikä 10.fi?

10.fi on sponsorointiin ja urheilumarkkinointiin keskittyvä sivusto ja hubi, joka tavoittaa urheilijat ja seurat, markkinoijat sekä muut alan toimijat. Nostamme esiin mielenkiintoisia ihmisiä ja ajankohtaisia ilmiöitä.

Haluamme viedä urheilumarkkinointia eteenpäin: etsimme tuoreita ratkaisuja meiltä ja maailmalta, tutkimme uusia mahdollisuuksia ja hyödynnämme modernia teknologiaa.

Olemme onnistuneet, jos operaatio synnyttää urheilun ympärille uusia kumppanuuksia ja työskentelytapoja sekä siivittää niin urheilijoita kuin yrityksiä menestykseen.