in

Kiekko-Espoo ja 10.fi tuovat kaikki seuran kumppanipaketit verkkoon

Kiekko-Espoon ja 10.fi:n yhteistyö jatkuu kaudella 2021–22. Jatkossa Kiekko-Espoon kaikki kumppanuuspaketit perinteisistä sponsoripaketeista sosiaalisen median yhteistöihin löytyvät samalta alustalta verkosta.

 

 

Kiekko-Espoon operatiivinen johtaja Antti Manninen kokee yhteistyön 10.fin kanssa olevan askel eteenpäin kohti seuran suurempaa tavoitetta.

”Haluamme kehittää yhteistyökumppanuuksia, luoda uudenlaisia ja nykyaikaisia mahdollisuuksia perinteisten kumppanuuspakettien rinnalle sekä tuoda tuotteet paremmin esille. Linjasimme seuran tavoitteeksi rakentaa seuraavan kolmen vuoden aikana Kiekko-Espoosta Liigakelpoisen jääkiekkoseuran. Viime kaudelta jatkuva ja kehittyvä yhteistyö 10.fin kanssa on askel tarinassamme”, Manninen kertoo.

Kiekko-Espoon ja 10.fin yhteistyö alkoi jo viime kaudella sosiaalisen median kumppanuuspakettien myynnillä. Nyt mukana alustalla ovat myös perinteiset ottelukumppanuudet ja VIP-paketit.

10.fin ja sen taustalla toimivan 10 Sports Marketing Hubin perustaja Erkko Simsiö uskoo, että Kiekko-Espoon kumppanit tavoittavat tehokkaasti paikallisen yleisön.

”Urheilukumppanuudet ovat todistetusti todella tehokasta markkinointia. Jos yritys haluaa tavoittaa espoolaiset, Kiekko-Espoon ratkaisuihin kannattaa tutustua!” hän kehottaa.

10.fi ja salibandyn F-Liiga tarjoavat uudenlaisia digikumppanuuksia

Meidän pitää puhua Qatarista, paitamainoksista ja ilmastonmuutoksesta