in

Kadonneita Instagram-tilejä ja vetoapua markkinointiin supertähdiltä

Kuvat: Mika Ilomäki/Suunnistusliitto, kuvakaappaus Twitteristä, Aston Martin


007 näkyy ja kuuluu urheilussa

Pian ensi-iltaansa saavaa uutta Bond-elokuvaa No Time to Die markkinoidaan ahkerasti urheilunfaneille. Etenkin F1-talli Aston Martin on ottanut ilon irti 007-teemasta ja naittanut formulat ja perinteiset Bond-hurjastelut hauskasti yhteen. Klippejä uudesta elokuvasta on nähty myös juuri käynnistyneen NFL-kauden avauspotkun yhteydessä.


Mitä tehdä kun Instagram-tili katoaa?

Yleisurheilija Camilla Richardsson sai huomata alkuviikosta, että hänen yli 7 000 seuraajan Instagram-tilinsä on poistettu palvelusta. Syytä tilin katoamiselle ei tiedetä. Richardsson on taustajoukkoineen yrittänyt saada tilin takaisin, tähän mennessä tuloksetta.

Instagram on Richardssonille merkittävä tulonlähde. ”Tämä on erityisen kova paikka urheilijalle, jonka ansiot perustuvat kisakauden ulkopuolella pitkälti some-yhteistöihin. Meillä on Camillalle koko ajan sopimusneuvotteluja käynnissä. Mitäs sitten kun asiakas menee etsimään Camillaa Instagramista ja häntä ei ole siellä lainkaan?” pohtii Richardssonin manageri Janika Tommila Iltalehden jutussa.

Muutamaa päivää myöhemmin Richardssonin tili ilmestyi takaisin palveluun.


Puhdistamo satsaa urheilijoihin

Lisäravinnebrändi Puhdistamo panostaa markkinoinnissa urheilijatähtiin. Tässä kuussa yritys on julkistanut yhteistyöt lumilautailija Enni Rukajärven ja NHL-kiekkoilija Aleksander Barkovin kanssa. Kumppanuuksien tavoitteena on tuoda esille, millaisista asioista urheilijan suorituskyky koostuu. 


ESPN houkuttelee jefuyleisöä Drakella ja musiikilla

Urheilukanava ESPN haluaa sitouttaa jenkkifutisfaneja tuomalla musiikin keskeiseksi osaksi perinteistä maanantai-illan pelikierrosta. Apuun on värvätty supertähti Drake, joka kuratoi koko kauden ajan pelien ja lajin tunnelmaa kuvaavaa musiikkia kanavalle.


HIFK palaa Nordikselle tv-sarjassa

Jääkekkoseura Helsingin IFK:n valmistautumista uuteen Liiga-kauteen seurataan televisiosarjassa. Ensimmäinen osa sarjasta on nyt julkaistu C-more-palvelussa.


Suunnistusliitto uskoo ranskalaistähden vetovoimaan

Suunnistusliiton uusi päävalmentaja on lajin ranskalainen supertähti Thierry Gueorgiou. Tavoitteena on paitsi nostaa suunnistuksen tasoa myös tuoda liitolle lisää rahoitusta.

“Tässä on kyse investoinnista. Toivomme, että se tuo menestyksen myötä myös taloudellista tasonnostoa varainhankintaan, ainakin saman verran mitä häneen sijoitetaan. Uskomme, että olemme nyt entistä kiinnostavampi ja vakavammin otettava kumppani yhteistyöneuvotteluissa”, sanoo Suunnistusliiton toimitusjohtaja Mika Ilomäki Helsingin Sanomien haastattelussa.


Viikon video: Lisätyn todellisuuden pantteri ilahduttaa

Yksi viikon puheenaiheista on ollut Carolina Panthersin lisätyn todellisuuden projekti, jossa kivipantteri herää eloon ja repii vastustajan lipun salosta ennen kuin loikkaa ulos stadionilta. Video on riemastuttanut faneja etenkin sosiaalisessa mediassa, jossa on spekuloitu pantterin olevan edelleen vapaana kaupungissa.

Haluatko saada viikon poiminnat ja muut 10.fi-sisällöt suoraan sähköpostiisi kerran viikossa?

Urheilun videotrendit 2021: kolme vinkkiä fanien sitouttamiseen

Nuoren tennistähden kumppanuuksien arvo kymmenkertaistui US Open -voiton myötä