in

Foodora kuljettaa ruoat HJK:n katsomossa, Lotta Henttala suunnitteli pyöräreitit hotellivieraille

Kuva: HJK


Foodorasta HJK:n pääyhteistyökumppani, kuljettaa ruoat katsomoon

HJK ja ruoankuljetuspalvelu Foodora ovat solmineet monivuotisen yhteistyön. Foodora tulee paitsi näkymään joukkueen peliasuissa ja Bolt Arenalla myös kuljettamaan ruokaa suoraan katsomoon.

”Foodora on ainutlaatuinen kumppani, joka tukee meitä tällä työntäyteisellä matkalla, ja kumppanuus tulee viemään Arenan ruoka- ja juomapalvelut ennen kokemattomalle tasolle”, kertoo Bolt Arenan uudistamisesta vastaava HJK:n Mehdi Younes tiedotteessa.


Lotta Henttala ja paikallinen hotelli laativat pyöräreittejä Porvooseen

Porvoolaiseen hotelli RUNOn ja pyöräilijä Lotta Henttalan yhteistyö on vahvasti pyöräilypainotteinen: Henttala on suunnitellut hotellin nimikkoreitit lähiseudulle ja vetää myös opastettuja kimppalenkkejä hotellipaketin ostaneille.


Kryptosponsorit vetäytyvät kurssien laskiessa

Kryptovaluuttojen kurssit ovat laskeneet tuntuvasti viime viikkoina, mikä heijastuu myös urheiluun. Kryptovaluuttatoimijat ovat tulleet vauhdilla urheilusponsoreiksi, mutta nyt moni toimija pistää liinat kiinni epävarmassa tilanteessa. Esimerksi Los Angeles Angels ja Washington Wizards ovat jo menettäneet kryptosponsorisopimuksensa, kertoo SportsPro Media.


Hyvärisen ja Ojansivun hieman erilainen tiedotustilaisuus

Hiihtäjä Perttu Hyvärisen uusi manageri on ex-lentopalloilija Olli-Pekka “Lelu” Ojansivu. Yhteistyö julkistettiin huumoripitoisella videolla.


Muotimainos elää urheilussa

Parhaat mainokset jäävät elämään pitkäksi aikaa. Rytmisen kilpavoimistelun EM-kisoissa Boryana Kaleynin numeron musiikki ja elekieli ovat tuttuja muotitalo Kenzon viraali-ilmiöksi nousseesta mainoskampanjasta monen vuoden takaa. Bongauksen teki Nord DDB -mainostoimisto Kalle Wallin LinkedInissä.


Viikon video: Sopimusjulkistus SaiPa-tyyliin

Suomalaiset markkinoijat uskovat urheilun mahdollisuuksiin, haasteena osaaminen ja tehon mittaaminen

Kympillä-podcast: Urheilumarkkinointi ja vastuullisuus