MENESTYTÄÄNKÖ YHDESSÄ?

Kumppanina tuet urheilijaa menestyksen tavoittelussa, saat viestisi ja brändisi näkyville ja pääset osaksi ainutlaatuista urheilutarinaa. 💪

Jaa

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Rintauinti

Ida Hulkko

Lähestyn päivä päivältä maailman huippua. Olen kääntänyt jääräpäisyyteni henkiseksi voimavaraksi ja rakastan tarinoita, joissa sisukas altavastaaja nousee voittajaksi.

Tutustu
Koripallo

Calle Lindbom

Pelaan ammattilaisena koripalloa Puolan pääsarjassa. Olen rakentanut urheilutarinani työnteon kautta, pettymyksistä motivoituen. Peliuran jälkeen minua kiinnostavat liiketoiminta ja johtaminen.

Tutustu
Sanna Nuutinen Golf

Sanna Nuutinen

Olen Suomen korkeimmalle rankattu naisgolfari ja tähtään olympialaisiin sekä major-turnauksiin haastamaan maailman huippuja. Kaipaan haasteita kaikessa mitä teen, oli kyseessä sitten golf tai urheilupsykologian opintoni.

Tutustu
Painonnosto

Laura Liukkonen

Minusta tuli painonnostaja hieman vahingossa, mutta nyt tähtään menestykseen olympialaisissa. Terveydenhuollon ammattilaisena ja urheilijana hyvinvointi on minulle ensiarvoisen tärkeää.

Tutustu
Ratamelonta

Jeremy Hakala

Tavoitteenani on voittaa olympiakulta ja kirjoittaa oma lukuni suomalaiseen melontahistoriaan. Olennainen osa lajiani on se, kuinka paljon epämukavaa oloa ja rääkkiä meloja pystyy sietämään kilpailun aikana.

Tutustu
Koripallo

Sasu Salin

Koripallon pelaaminen maailmalla on opettanut minut olemaan avoin ihmisten kohtaamiselle. Haluan auttaa muita, ja etenkin lapset ja nuoret ovat lähellä sydäntäni.

Tutustu
Hiihtosuunnistus

Suutarin siskokset

Olemme maajoukkuetason hiihtosuunnistajia ja herkästi heittäytyviä luomutilan kasvatteja Kouvolasta. Lajissamme kiehtoo se, että se vaatii sekä kovaa kuntoa että nopeita hoksottimia.

Tutustu

Uusimmat artikkelt