Menestytäänkö yhdessä?

Kumppanina tuet urheilijaa menestyksen tavoittelussa, saat viestisi ja brändisi näkyville ja pääset osaksi ainutlaatuista urheilutarinaa. 💪

Jaa

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Ida Hulkko

Uinti
Tampere

Vain 35 sekunnin sadasosaa erottaa minut Tokion olympialaisista. Olen kääntänyt jääräpäisyyteni henkiseksi voimavaraksi ja rakakstan tarinoita, joissa sisukas altavastaaja nousee voittajaksi.

Ida Hulkko - Rintauinti

Pelaan ammattilaisena koripalloa Puolan pääsarjassa. Olen rakentanut urheilutarinani työnteon kautta, pettymyksistä motivoituen. Peliuran jälkeen minua kiinnostavat liiketoiminta ja johtaminen.

Calle Lindbom - Koripallo

Carl Lindbom

Koripallo
Helsinki

Sanna Nuutinen

Golf
Helsinki

Olen Suomen korkeimmalle rankattu naisgolfari ja tähtään olympialaisiin sekä major-turnauksiin haastamaan maailman huippuja. Kaipaan haasteita kaikessa mitä teen, oli kyseessä sitten golf tai urheilupsykologian opintoni. Haluaisin jakaa osaamistani ja kokemuksiani eteenpäin muille.

Sanna Nuutinen - Golf

Minusta tuli painonnostaja hieman vahingossa, mutta nyt tähtään menestykseen olympialaisissa. Terveydenhuollon ammattilaisena ja urheilijana hyvinvointi on minulle ensiarvoisen tärkeää.

Laura Liukkonen - Painonnosto

Laura Liukkonen

Painonnosto
Helsinki

Jeremy Hakala

Ratamelonta
Tampere

Tavoitteenani on voittaa olympiakulta ja kirjoittaa oma lukuni suomalaiseen melontahistoriaan. Olennainen osa lajiani on se, kuinka paljon epämukavaa oloa ja rääkkiä meloja pystyy sietämään kilpailun aikana.

Jeremy Hakala - Ratamelonta

Koripallon pelaaminen maailmalla on opettanut minut olemaan avoin ihmisten kohtaamiselle. Haluan auttaa muita, ja etenkin lapset ja nuoret ovat lähellä sydäntäni.

Sasu Salin - Koripallo

Sasu Salin

Koripallo
Helsinki

Suutarin siskokset

Hiihtosuunnistus
Kouvola/Rovaniemi

Olemme maajoukkuetason hiihtosuunnistajia ja herkästi heittäytyviä luomutilan kasvatteja Kouvolasta. Lajissamme kiehtoo se, että se vaatii sekä kovaa kuntoa että nopeita hoksottimia.

Suutarin Siskokset - Hiihtosuunnistus