in

Sponsoroinnin ja tapahtumamarkkinoinnin parhaat palkitaan helmikuussa

Sponsorointi ja tapahtumat

Vastuullisuus korostuu monissa ehdolla olevissa töissä. Vielä ehdit äänestää vuoden sponsorointitekoa ja vuoden tapahtumaa!

Viime vuoden parhaat sponsoroinnin ja tapahtumamarkkinoinnin toteutukset kisaavat voitosta ja kunniasta Sponsorointi & Tapahtumat Awards 2020 -gaalassa helmikuun alussa. 10.fi oli ensimmäistä kertaa mukana raadissa valitsemassa finalisteja.

Palkintoja jaetaan monessa kategoriassa niin urheilun, tapahtumien kuin kulttuurin alalta. Finalistien joukossa on tänä vuonna paljon vastuullisuuteen ja yhteiskunnallisiin teemoihin liittyviä kampanjoita. Vuoden 2019 kuumin puheenaihe, ilmasto, on esillä useammassakin toteutuksessa. 

Gaalassa palkitaan myös yleisöäänestyksellä vuoden paras sponsorointiteko ja vuoden paras tapahtuma. Urheilumarkkinoinnin puolelta äänestyksessä ovat mukana Helsingin IFK ja KOFF Red Classics, Lauri Markkanen ja Neste, Mestis ja Veripalvelu, AKK:n Suomessa järjestämä kartingin MM-kilpailu Flying Finn Race, Helsinki International Horse Show ja Fortum, Olympiakomitean Nuorelle siivet -keräys sekä Jalostajan Para Team. 

Äänestämään pääset tästä linkistä. Äänestysaikaa on 1.2. saakka.

Sponsorointi & Tapahtumat Awards 2020 järjestetään 6.2. Casino Helsingissä. Kaikki voittajat näet täältä.

sponsorointi ja urheilumarkkinointi

10.fi on avattu!

Noora Toivo: Urheilija, manageri, somevaikuttaja