Sponsorointi-ja-urheilumarkkinointi-kysely-10-fi

Sponsorointi ja urheilumarkkinointi 2022 -kysely selvittää suomalaisten markkinoijien, urheilijoiden ja urheilufanien näkemyksiä sponsoroinnista ja urheilijoiden tekemistä kaupallisista yhteistöistä.

Kyselyn vastausaika on päättynyt, kiitos kaikille vastaajille! Kyselyn tulokset julkaistaan alkuvuodesta 2022 kattavana raporttina. 

Arvonnan säännöt:

1. Kilpailuaika

Kyselyyn voi osallistua 3.12.-23.12.2021 välisenä aikana. Voittaja arvotaan viikolla 1, jonka jälkeen voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

2. Arvonnan järjestäjä

Arvonnan järjestää 10 Sports Marketing Hub Oy, Y-tunnus 2146201-1.

3. Palkinto

Arvonnan palkintona (myöhemmin ´Palkinto´) on yksi (1) illalliskortti Urheilugaalaan 13.1.2022. Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi muuttaa rahaksi tai siirtää seuraavalle vuodelle.

4. Voittajan valinta ja osallistuminen

Voittaja arvotaan kaikkien kilpailuaikana kyselyn täyttäneiden ja yhteystietonsa jättäneiden keskuudesta. Arvonnan suorittaa 10 Sports Marketing Hub Oy.

5. Voitosta ilmoittaminen

Voittajaa informoidaan voitosta sähköpostitse viikolla 1/2022.

6. Tietojen luovuttaminen

Kampanjassa kerättäviä tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Vastaamalla kyselyyn ja jättämällä yhteystietosi suostut myös uutiskirjeen tilaamiseen ja markkinointiviestien vastaanottamiseen.

7. Järjestäjän vastuu

Kilpailun järjestäjän vastuu kilpailun osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen määrää tai arvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

8. Erityisehdot

Arvonnan voittajalla on mahdollisuus kieltäytyä palkinnosta. Tällaisessa tapauksessa kilpailun järjestäjä arpoo toisen voittajan.

9. Rekisteriseloste

Rekisterin ylläpitäjä: 10 Sports Marketing Hub Oy:n asiakasrekisteri. Rekistereihin kerättyjä tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Rekisterit on tallennettu tietojärjestelmään ja ne on suojattu ja sijoitettu siten, ettei asiaankuulumattomilla tahoilla ole pääsyä rekisteritietoihin.

Lue lisää: https://10.fi/rekisteriseloste/

Back to Top

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website. %privacy_policy%

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.