in

Urheilun videotrendit 2021: kolme vinkkiä fanien sitouttamiseen

Urheilu elää faneista, joten urheilu on vietävä niihin kanaviin, joissa fanit viettävät aikaa.  Videoalusta Grabyon tuoreessa raportissa tutkittiin yli 15 000 urheilufanin mieltymyksiä videosisältöjen kuluttamisesta. Poimimme tutkimuksesta kolme tärkeintä urheilun videotrendiä, joiden avulla sitoutat fanit takuuvarmasti.

 

1: Fanit suosivat striimauspalveluita

Lineaarinen televisio on saanut vakavasti otettavan haastajan suoratoistopalveluista. Grabyon raportin mukaan 79 % urheilufaneista katsoisi urheilua pelkästään striimauspalvelujen kautta, jos se olisi mahdollista.

2: Urheilua halutaan kuluttaa myös somessa

Striimauspalveluiden lisäksi urheilufanit ympäri maailman haluavat nähdä videosisältöjä sosiaalisessa mediassa. 90 % faneista kertoo katsovansa urheilusisältöä YouTubessa, ja yli puolet Facebookissa ja Instagramissa. Myös videoalusta TikTok on kovassa nousussa.

3: Lyhyet sisällöt vetävät, live shopping kiinnostaa

Sosiaalisessa mediassa urheilufanit haluaisivat kuluttaa etenkin livesisältöjä. Niiden tiimoilta seuraajia on myös helppo aktivoida erilaisten äänestysten ja kilpailujen kautta. Lisäksi faneja kiinnostavat välittömät uusinnat huippuhetkistä ja erilaiset lyhyet videosisällöt.

Kaupallisuuskaan ei ole kauhistus: noin neljännes urheilufaneista haluaisi nähdä somessa myös live shopping -sisältöjä, joissa tehdään ostoksia esimerkiksi vaikuttajien johdolla.

Haluatko saada urheilumarkkinoinnin tärkeimmät trendit ja uusimmat ilmiöt suoraan sähköpostiisi? Tilaa 10.fi:n viikkokirje!

Meidän pitää puhua Qatarista, paitamainoksista ja ilmastonmuutoksesta

Kadonneita Instagram-tilejä ja vetoapua markkinointiin supertähdiltä