in

Viikon poiminnat 12/20

viikon poiminnat_12_2020_1200x800

Kaisa Mäkäräinen on Suomen suosituin urheilija, Gatoradelta iso juomalanseeraus, Adidakselle miljoonamenetykset kisaperuutuksista. Lue sponsoroinnin ja urheilumarkkinoinnin viikon kuulumiset.


Suomen suosituimmat urheilijat

Sponsoroinnin ja viestinnän tutkimusyritys Sponsor Insight tutki 15:ttä kertaa suomalaisten kiinnostusta urheilua kohtaan. Suomen suosituin urheilija on Kaisa Mäkäräinen ja laji jääkiekko. Tiedotteet ovat ladattavissa Sponsor Insightin sivuilta.


Olympiakomitea esittää liikunnalle ja urheilulle erityisavustuspakettia

Suomen Olympiakomitean kyselyn mukaan koronavirusepidemian aiheuttamat taloudelliset menetykset liikunnalle ja urheilulle ovat vähintään 81 miljoonaa euroa ja seuratoiminnallekin 40 miljoonaa euroa.

– Emme voi antaa poikkeustilanteen tuhota suomalaisen seuratoiminnan edellytyksiä. Tarvitsemme epidemian aikana ja erityisesti sen jälkeen liikettä, yhteisöllisyyttä, elämyksiä, terveyttä ja hyvinvointia. Seuratoiminta on Suomen suurin kansanliike ja tarjoaa kaikkea tätä, Olympiakomitean toimitusjohtaja Mikko Salonen toteaa.


HIFK Fotboll pyhittää numeron 12

#12pelaaja on osa laajempaa kampanjaa, jolla HIFK Fotboll haluaa korostaa kannattajiensa arvoa. Lisäksi kampanjasivulla on erilaisia tukimahdollisuuksia seuran tulevaisuuden turvaamiseksi.Vesikö vanhin voitehista? Gatorade on eri mieltä

Gatorade lanseerasi viime perjantaina uuden Bolt24-brändin. Isot urheilutähdet mukaan valjastanut juomabrändi yrittää löytää urheilevat asiakkaansa myös urheilukenttien ulkopuolella.Adidakselle miljoonamenetykset kisaperuutuksista

Adidas arvioi, että mikäli jalkapallon EM-turnauksen lisäksi myös olympialaiset perutaan, siitä aiheutuu brändille 55-77 miljoonan dollarin liikevaihdon menetys.

Koronavirus iskee voimalla myös urheilun talouteen

Millaisia kampanjoita ja tekoja urheiluyhteisö keksii toimintansa turvaamiseksi? 10.fi seuraa tapahtumia aktiivisesti mm. tässä artikkelissa.

urheilijat-somevaikuttajina_1200x800

Urheilijasta somebrändiksi

Emmi Peltonen

Viikon poiminnat 13/20