in

Viikon poiminnat 15/20

Pelipaitakevät 10.fi

Pelipaitakevät kerää rahaa seuroille, UFC-pomoa ei koronavirus pysäytä, liikunnalle ja urheilulle tukimiljoonia. Lue sponsoroinnin ja urheilumarkkinoinnin viikon poiminnat.


Pelipaitakevät-kampanja kerää rahaa seuroille

Pelipaitakevät 2020 on lappeenrantalaisten opiskelijoiden perustama kampanja, jonka tavoitteena on tukea kymmeniä seuroja ympäri Suomen.

Kampanja toteutetaan huutokauppaamalla kampanjaan lahjoitettuja seurojen pelipaitoja. Mukaan on lähtenyt sekä yksityishenkilöitä että seuroja useista palloilun pääsarjoista.

Huutokauppa polkaistaan käyntiin pitkänäperjantaina, ja se jatkuu ainakin huhtikuun loppuun. Huutokauppa toteutetaan Huuto.net-palvelussa.


Veikkausliigalle oma olut

Kuopiolaisen RPS Brewingin valmistama Ultra Lager on Veikkausliigan virallinen olut. Olutta on saatavilla kaikkien liigaseurojen väreissä. Etikettien taustapuolelta löytyvät seurojen kannatuslaulujen sanat.

Vapaaottelupomoa ei koronavirus pysäytä

Vapaaotteluorganisaatio UFC palaa koronatauolta jo pääsiäisen jälkeen. UFC järjestää ensi viikolla otteluillan kalifornialaisella kasinolla, kertoo New York Post.

UFC-johtaja Dana White itse sanoo ESPN:n torstaisessa haastattelussa, ettei tapahtuman sijainnilla ole yleisön kannalta merkitystä, sillä tapahtuma toteutetaan pay-per-view -periaatteella ilman yleisöä.

“Meidän täytyy etsiä ratkaisuja, miten pääsemme takaisin kohti normaalia. Turvallisuus on ykkösasia, tulemme ylittämään odotukset sen suhteen. Tämä on vaikein asia, mitä olen koskaan tehnyt, mutta tapahtuma tullaan järjestämään 18. päivä huhtikuuta, se on varmaa”, White kertoi ESPN:n haastattelussa.

Otsikoissa on pyörinyt myös suunnitelma UFC-saaresta. Sen toteutumisen White vihjaa olevan mahdollista toukokuussa.Liikunnalle ja urheilulle 19,6 miljoonaa euroa

Valtioneuvosto tiedotti torstaina lisätalousarvioesityksestä, jossa ehdotetaan liikunnalle ja urheilulle 19,6 miljoonan euron lisärahoitusta. Määrärahan tavoitteena on mahdollistaa urheilu- ja seuratoiminnan sekä liikunnan koulutuskeskusten toiminnan jatkuminen koronapandemian aikana.

Wimbledon saa reilut korvaukset tennisturnauksen peruuntumisesta

Koronapandemia peruuttaa myös perinteikkään Wimbledonin tennisturnauksen. Useat mediat kertovat turnausjärjestäjän varautuneen koronaviruksen kaltaiseen uhkaan vuodesta 2003 lähtien maksamalla miljoonaluokan vakuutusmaksuja pandemian varalle.

Nyt riskienhallinta tuottaa tulosta ja Wimledon on saamassa yli 100 miljoonan punnan korvaukset.

Joona Haatainen TikTok urheilu

Kuka luo TikTokiin Suomen suurimman urheilubrändin?

Urheiluseuran talous kuntoon vaikka kentän laidalta