in

Miltä suomalainen sponsorointi näyttää 2021? Vastaa kyselyyn!

Millaista on suomalainen sponsorointi ja urheilumarkkinointi 2021? Miten sitä tehdään ja mitataan? Tehdäänkö sitä digitaalisesti? Vastaa kyselyymme ja osallistu kilpailuun!

Kyselyn vastausaika on päättynyt. Kiitos kaikille vastaajille, julkaisemme tulokset pian!

Vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden keskuudesta valitsemme markkinoijan ja urheilukohteen, joiden välille suunnittelemme veloituksetta kumppanuuden vuodelle 2021! Tarkemmat kilpailuehdot löytyvät kyselyn alta.

Julkaisemme tulokset alkuvuodesta. Jos haluat tulokset sähköpostiisi ensimmäisten joukossa sekä osallistua kumppanuuskilpailuumme, muista jättää yhteystietosi kyselyn lopussa!Lue lisää: Mikä 10 Sports Marketing Hub?


Kilpailun säännöt

1. Kilpailuaika
Kilpailuun voi osallistua 18.12.2020.- 7.2.2021 välisenä aikana. Voittajat valitaan tammikuun 2021 aikana ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

2. Kilpailun järjestäjä
Kilpailun järjestää 10 Sports Marketing Hub Oy, Y-tunnus 2146201-1.

3. Kilpailun palkinto
Kilpailun palkintona (myöhemmin ´Palkinto´) on yhden yrityksen ja yhden urheilukohteen välille luotava kumppanuus (palkinnon arvo 1 995 €). Palkinnon sisältö määritellään yrityksen, kohteen ja 10 Sports Marketing Hubin kesken tarkemmin. Palkinto on yritys- ja kohdekohtainen, eikä sitä voi muuttaa rahaksi. Palkintona olevaa kumppanuutta voi hyödyntää ainoastaan 10 Sports Marketing Hubin kanssa toimiessa.

4. Voittajien valinta ja osallistuminen
Kilpailun palkinnon saajat, yksi yritys ja yksi urheilukohde (urheilija, seura, lajiliitto tai vastaava) valitaan kaikkien kilpailuaikana internetin kautta kyselyn täyttäneiden ja yhteystietonsa jättäneiden keskuudesta. Valinnan voittajista suorittaa 10 Sports Marketing Hub Oy.

5. Voitoista ilmoittaminen
Voittajia informoidaan voitosta sähköpostitse tammikuussa 2021. Palkinto on lunastettava 1.4.2020 mennessä. 

6. Tietojen luovuttaminen
Kampanjassa kerättäviä tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Vastaamalla kyselyyn ja jättämällä yhteystietosi suostut myös uutiskirjeen tilaamiseen ja markkinointiviestien vastaanottamiseen.

7. Järjestäjän vastuu
Kilpailun järjestäjän vastuu kilpailun osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen määrää tai arvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

8. Erityisehdot
Voittajiksi valituilla on mahdollisuus kieltäytyä palkinnosta. Tällaisessa tapauksessa kilpailun järjestäjä valitsee toisen voittajan.

9. Rekisteriseloste
Rekisterin ylläpitäjä: 10 Sports Marketing Hub Oy:n asiakasrekisteri
Rekistereihin kerättyjä tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Rekisterit on tallennettu tietojärjestelmään ja ne on suojattu ja sijoitettu siten, ettei asiaankuulumattomilla tahoilla ole pääsyä rekisteritietoihin. Lue lisää: https://10.fi/rekisteriseloste/

SaiPa palkkasi välihuutajan, vuoden tärkeimmät kansainväliset sponsoridiilit

10 timanttista ajatusta sponsoroinnista ja urheilumarkkinoinnista