in

Meidän pitää puhua Qatarista, paitamainoksista ja ilmastonmuutoksesta


Sparvin Qatar-kirjoitus kerää kiitosta

Jalkapalloilija Tim Sparvin Qatar-aiheinen kirjoitus The Players´ Tribune -julkaisussa on herättänyt paljon keskustelua. Sparv pohtii tekstissään, mikä on pelaajan rooli ihmisoikeuksia polkevan MM-kisajärjestäjän toiminnassa  ja miksi hän on havahtunut aiheeseen liian myöhään. 

Lue myös: Urheilija-aktivismi: somessa huutelua vai aito mahdollisuus vaikuttaa?


Harvia ja Fearless Finns yhteistyöhön

Kiuasvalmistaja Harvia on Ski Sport Finlandin uusi yhteistyökumppani. Yhteistyöllä halutaan tukea urheilijoiden palautumista ja levittää tietoa saunan terveysvaikutuksista. Skiing with Heat -konseptilla Harvia tavoittelee myös näkyvyyttä sille tärkeillä markkinoilla Keski-Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa.


Miten megatrendit muovaavat suomalaista jääkiekkoa?

Ilmastonmuutos, muuttoliikkeet, digitalisaatio… Porin Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula pohtii Hämeen Sanomien haastattelussa sitä, miten jääkiekko voisi reagoida maailman muutoksiin etukenossa.

“Olisi hyvä, että muutokset eivät tulisi muiden yhteiskunnan toimijoiden pakottamana. Jos ryhdytään reaktiivisesti toimimaan, kun yhteistyökumppanit eivät halua enää olla siinä määrin jääkiekossa mukana, on jo myöhäistä”, hän pohtii jutussa.


Teksasissa myös stadionin kalja-alueet ovat suuria


Paitamainos: uhka vai mahdollisuus?

Mitä pelaajat miettivät paitamainoksista? Voisiko sirkusesiintyjän asussa olla sponsorien logoja? Näitä asioita pohtii F-liigan Toni Nikunen tuoreessa blogikirjoituksessaan Spotin sivuilla. Sanaisen arkkunsa jutussa avaa myös Kympin myyntitykki Otto Valavuo.


Lentopalloliitto kutsui seniorit EM-kisoihin

Lentopallohuuma Tampereella on koskettanut kaikenikäisiä. Lentopalloliitto lahjoitti EM-turnaukseen liput sadalle seniori-ikäiselle.


Hiilineutraalia huippufutista ilmastokokouksen alla

Maailman ensimmäinen hiilineutraali jalkapallon huippusarjan ottelu käydään syyskuun 19. päivä Tottenhamissa. Valioliigan ympäristöystävällisin seura Tottenham Hotspur ja sponsori Sky järjestävät Chelseaa vastaan käytävän kotiottelun niin, että hiilidioksidipäästöjä karsitaan kaikesta aina fanien liikkumisesta stadionilla tarjottaviin ruokiin.

Tapahtuma on osa Ison-Britannian isännöimää kansainvälistä ilmastokonferenssia, joka käynnistyy marraskuun alussa. ”Ilmastonmuutos vaikuttaa jokaiseen elämän osa-alueeseen, kuten urheiluun. Voimme kaikki ottaa askelia maapallon pelastamiseksi tulevia sukupolvia varten, myös suurissa urheilutapahtumissa”, kertoo COP26-ilmastokokouksen presidentti Alok Sharma Hotspurin tiedotteessa.

Lue myös: Vastuullisuudesta on tullut liiketoiminnan edellytys myös urheilussaViikon mailapoika

Baseball-joukkue Durham Bullsin virallinen batboy on todellinen good boy:

@ripkenthebatdog

@durhambulls bark in the park! @Sports Center @espn @Barstool Sports #baseball #dogsofttiktok #backtowork @Minor League ⚾️

♬ original sound – RipkenTheBatDog

Urheilua yhdenvertaisuuden, makkaroiden ja alhaisten pesulämpötilojen puolesta

Urheilun videotrendit 2021: kolme vinkkiä fanien sitouttamiseen