in

KONE ja Tähti esteettömyyden asialla, Olympiaklubi käynnistyy


KONE ja Leo-Pekka Tähti yhteistyöhön esteettömyyden asialla

Hissivalmistaja KONE ja yleisurheilija Leo-Pekka Tähti ovat käynnistäneet kahden vuoden mittaisen yhteistyön. Yhteistyöllä paitsi edesautetaan Tähden uraa myös halutaan nostaa esteettömyyttä esiin.

”Sujuvan liikkumisen ja esteettömyyden edistäminen on KONEen toiminnan ytimessä, ja yhteistyömme myötä tuomme yhdessä esiin tätä myös minulle tärkeää aihetta. Hissi on itseni kohdalla eniten käyttämäni kulkuväline heti auton jälkeen”, kertoo Tähti tiedotteessa.


SPOT Awardseissa palkittiin viime vuoden parhaat sponsoriteot

Löydät kaikki voittajat tästä artikkelista.


Veikkaus jatkaa olympia- ja paralympiajoukkueen kumppanina, käynnistää Olympiaklubin

Veikkaus jatkaa Suomen olympia- ja paralympiajoukkueiden tukemista. Seuraavien vuosien varrelle mahtuvat useammatkin olympialaiset, ja niiden kunniaksi lanseerataan Veikkauksen Olympiaklubi, josta löytyy erilaisia urheilusisältöjä.

”Suomalaiset ovat urheiluhullua kansaa, joka janoaa kaikkea urheiluun liittyvää tietoa. Tuomme Olympiaklubi-alustalle laajasti urheiluun liittyvää sisältöä: podcasteja, huippu-urheilun viikkokatsauksia sekä artikkeleita ja videosarjoja urheilun kulisseista”, kertoo Veikkauksen yhteyspäällikkö Ville Peltoniemi tiedotteessa.


Miltä yhteistyökumppanuus näyttää urheilijan näkökulmasta?

Breikkaaja Johannes “Hatsolo” Hattunen tähdittää urheiluteknologiabrändi Polarin tuoretta lanseerausvideota. Case-sivullaan Hattunen valottaa sitä, miten yhteistyö rakentuu urheilijan ja somevaikuttajan näkökulmasta.

Lue myös: Urheilijat tekevät Polarin teknologiasta helposti lähestyttävää


Vaasan on Palloliiton uusi pääyhteistyökumppani

Leipomoyhtiö Vaasan on Suomen Palloliiton maajoukkueiden ja juniorijalkapallon yhteistyökumppani seuraavien kahden vuoden ajan. Vaasan tulee näkymään Palloliiton kanavissa sekä Huuhkajien ja Helmareiden ottelutapahtumissa, ja maajoukkueet taas vierailevat leipien erikoispakkauksissa.

”Ainutlaatuisen arvokisahuuman nostattamisen ohella yhteiskunnallisesti vielä tärkeämpi teema on Suomen Palloliiton ja Vaasanin yhteinen kiinnostus terveellisten elämäntapojen edistämiseen. Jalkapallo ja liikunta ylipäätään edistävät hyvinvointia, ja liikunnan ohella on tärkeää syödä terveellisiä välipaloja”, sanoo Vaasanin Brand Experience Manager Katja Willberg tiedotteessa.

Vaasan panostaa nyt tuntuvasti futikseen ja näkyvyyteen juniori-ikäisten keskuudessa: Koulunäkki sai hiljattain mainoskasvokseen Teemu Pukin.


Lumikuningatar tuo kiekkoilijat mukaan jääshow’hun

Tammikussa 2022 Uros Live -areenalla nähdään ison mittakaavan jääshow HC. Andersenin klassikkosatu Lumikuningattaresta. Erityislaatuisen esityksestä tekee se, että mukana on paitsi taitoluistelun huippunimiä myös nimekkäitä kiekkoilijoita.

Nimiroolissa luistelee Kiira Korpi, muita kaikille tuttuja taitoluistelunimiä esityksessä ovat Laura Lepistö, Susanna Rahkamo, Petri Kokko ja Mila Kajas. Jääkiekkoilijoista mukana ovat Marko “Mörkö” Anttila, Pekka Saravo, Niklas Hagman ja Jenni Hiirikoski.

Näytöksiä järjestetään Uros Livessä kolme kappaletta. Sen jälkeen tavoitteena on viedä jääshow’ta maailmalle.


Lahti tukee urheilutapahtumia

Vahvasti urheilukaupunkina profiloituva Lahti ilmoitti tukevansa seudun kahta isoa urheilutapahtumaa: triathlonin Ironman 70.3 -kilpailua ja Lahti Historic Rallya. Ironman-kisan järjestelyoikeusmaksu on 150 000 euroa kilpailua kohti, ja lisäksi kaupunki vastaa alueiden ja tilojen käytöstä. Yhden Ironman-tapahtuman on laskettu tuovan Lahden alueelle noin kahden miljoonan euron kokonaishyödyn, kertoo Etelä-Suomen Sanomat.


Jeepin Super Bowl -mainos vaakalaudalla

Autovalmistaja Jeepin Super Bowlissa esitetty mainos on vastatuulessa: mainoksessa esiintyvä Bruce Springsteen on kärähtänyt rattijuopumuksesta, minkä seurauksena mainos on vedetty pois eri alustoilta.

Yhden Super Bowl -mainosspotin hinta oli noin 5,5 miljoonaa dollaria. Koosteen Super Bowlin 2021 parhaista mainoksista löydät tästä artikkelista.


Viikon matsi: 252 tuntia lätkää ulkojäillä

Maailman pisin jääkiekko-ottelu päättyi loppunumeroihin 2649-2528. Ottelu pelattiin Albertassa Kanadassa, ja se kesti yli 252 tuntia. Tempauksella kerättiin rahaa syöpätutkimukseen.

Ari Huuselan ja STARKin yhteistyö on vuoden sponsorointiteko – SPOT Awardseissa urheilu juhli myös tapahtumissa ja kulttuurissa

Saatko verkkovierailijat kiinni? Näin keräät liidit talteen botin avulla