in

Suomalaisurheilijoiden treeniarkea Red Bullin videosarjassa ja maailmanluokan kampanjoita

Kuvakaappaus Red Bullin uudesta videosarjasta.


Red Bullin videosarjassa tutustutaan suomalaisurheilijoiden treeniarkeen

Red Bullin videosarjassa Red Bull Workout lumilautailija Eero Ettala tapaa muita energiajuoma- ja mediajätin suomalaisurheilijoita ja tutustuu näiden treeniarkeen. Ensimmäisessä jaksossa Ettala nähdään rullahiihtämässä ja suolla Iivo Niskasen kanssa. Neliosaisen sarjan muissa jaksoissa tutustutaan seiväshyppääjä Wilma Murron, taitoluistelija Emmi Peltosen ja crossfit-urheilija Jonne Kosken arkeen.

https://www.instagram.com/p/CGFQkj6Affm/

Lue myös: Urheilijayhteistyöt ovat Red Bull -brändin keskiössä


Hashtag Sports palkitsi parhaat urheilumarkkinointikampanjat

Hashtag Sports Awardseissa palkittiin vuoden 2020 parhaita urheilumarkkinoinnin ja sponsoroinnin tekoja. Toista kertaa järjestetyn gaalan teema oli ”Honoring excellence in Engagement.” Parhaan ison lähdön palkinnon vei #NFLTWitter Super Bowl Confetti -kampanja, jossa fanien NFL-aiheisten twiittien parhaimmistoa painettiin Super Bowlin klassiseen juhlavaan konfettiin.

Kaikki palkitut ja shortlistatut työt löytyvät palkintogaalan sivuilta.


Valtteri Bottas tähdittää Polarin lippulaivakellon kampanjaa

F1-kuljettaja Valtteri Bottas tähdittää Polarin uuden lippulaivakellon Vantage V2:n mainoskampanjaa. Kovakuntoinen kilpakuski nähdään treenaamassa niin salilla ja maantiepyörän selässä kuin perisuomalaisissa puuhissa, hakkaamassa halkoja ja saunomassa.

Lue myös: Urheilijat tekevät Polarin teknologiasta helposti lähestyttävää


Kotkamillsistä Norwichin vastuullisuuskumppani

Suomalainen pakkausvalmistaja Kotkamills on englantilaisen jalkapalloseura Norwich City FC:n ensimmäinen vastuullisuuskumppani. Tavoitteena on vähentää seuran kotistadionilla ja harjoituskeskuksessa syntyvän muovijätteen määrää.

“Seura ja sen kannattajat ovat tärkeitä edelläkävijöitä uuden, kestävyyden ja kierrätyksen ympärille muodostuvan kuluttajuuden rakentamisessa, ei vain jalkapallossa vaan myös muissa urheilun ja kulttuurin tapahtumissa”, kertoo Kotkamillsin toimitusjohtaja Markku Hämäläinen tiedotteessa.

Lue myös: Myös urheilussa vastuullisuudesta on tulossa liiketoiminnan edellytys”


Krista Pärmäkoskelle oma podcast

Hiihtäjä Krista Pärmäkoski lanseerasi tällä viikolla oman podcastin. Suplasta löytyvän Mun podcast -sarjan ensimmäisellä tuotantokaudella käydään läpi tähtihiihtäjän uran keskeisiä vaiheita. ”Mediahaastatteluissa harvoin ehtii sanoa kaikkea mitä haluaisi, mutta podcastissa pystyy asioista keskustelemaan omaan tahtiin ilman kiirettä”, Pärmäkoski kertoo Instagramissa.3 faktaa vaikuttajamarkkinoinnista, jotka jokaisen urheilusponsorin tulisi tietää

Hashtag Sports Awards: Urheilumarkkinoinnin tärppejä suuresta maailmasta