10.fi - asiaa urheilumarkkinoinnista ja sponsoroinnista

Urheilun kaltaista ei ole toista. Harvaan liiketoimintaan liittyy yhtä paljon energiaa, tunnetta ja arvoja. Urheilu on myös alusta, joka yhdistää miljoonia ihmisiä: se on alusta kasvulle, vaikuttavuudelle ja muutokselle.

Avasimme urheilumarkkinoinnin ja sponsoroinnin median 10.fi:n tammikuussa 2020. Tavoitteemme oli julkaista mielenkiintoista ja hyödyllistä sisältöä urheilun ja markkinoinnin ammattilaisille sekä tuoda urheilijoita ja brändejä yhteen. Koronapandemia osoitti kuinka suuri merkitys urheilulla on ja loi tarpeen uusille ideoille, tiedolle ja liiketoiminnan malleille.

Me uskomme, että urheilusponsorointia voi tehdä paremmin: tehokkaammin, digitaalisemmin ja kannattavammin. Sponsorointi onnistuu, kun kumppanivalinnat on tehty huolella, tavoitteet ovat mitattavia ja tekemistä kehitetään tiedon pohjalta.

Tämän takia toimintamallimme onkin SaaS: Sports as a Service. Autamme brändejä, sponsoreita, urheilijoita, joukkueita ja seuroja menestymään. Tarjoamme digitaalisia ratkaisuja myynnin ja liidien hankinnan tueksi, tuotamme upeita sisältöjä sekä tuomme yhteen brändit ja urheiluvaikuttajat.

Startup 10.fi:n taustalla on 10 Sports Marketing Hub Oy   

Erkko Simsiö
Kapteeni
10 Sports Marketing Hub Oy 

Ps. Olemme tiimipelaaja, joka ottaa paikkansa kentän keskeltä. Kuten kaikki pelintekijät, joiden paidassa on numero 10.

”Erkko on toiminut jo kahdenkymmenen vuoden ajan markkinoinnin parissa niin asiakkaana, myyjänä, kehittäjänä, johtajana, yrittäjänä kuin sijoittajanakin. Hän on opiskellut nuorena urheilulukiossa ja kokeillut muutaman vuoden myös ammattilaisurheilua. Urheilun seuraaminen on hänen mieluisin ja jokapäiväinen harrastuksensa. Jos hän saisi valita pelinumeronsa ja saisi valita minkä vain numeron, valitsisi hän aina numeron 10.”