in

Räikkönen, Niskanen, Bottas ja Pukki suomalaisten suosikkiurheilijat

"Kimi Räikkönen" by K.G.23 is licensed with CC BY-NC-SA 2.0.

Vuoden 2021 suosituimmat urheilijat ovat Kimi Räikkönen ja Iivo Niskanen. Hiihtäjä Joni Mäki nousi rankingissa peräti 58 sijaa.

Vuoden 2022 listauksen löydät täältä


Kimi Räikkönen on Suomen suosituin urheilija, kertoo Sponsor Insightin tuore Sponsor Navigator -tutkimus. Seuraavaksi suosituimpia yli 18-vuotiaiden suomalaisten suosikkien listalla ovat Iivo Niskanen, Valtteri Bottas ja Teemu Pukki.

Vuoden kovin nousija oli Joni Mäki, joka nousi listauksessa peräti 58 sijaa. Top 30 -listan kovimmat nousijat olivat kahdeksannelle sijalle yltänyt Ilkka Herola (22 sijaa), Lukas Hradecky (18 sijaa) ja Maria Huntington (21 sijaa).

Naisten keskuudessa suosituimmat urheilijat olivat Niskanen, Krista Pärmäkoski ja Kaisa Mäkäräinen. Miesten kolmen kärkeen ei päässyt yhtään naista, vaan kärkipaikat menivtä Räikköselle, Bottakselle ja Pukille.

Aiemmin tällä viikolla Sponsor Insight julkisti tutkimuksen suomalaisia eniten kiinnostavista urheilulajeista. Siitä voit lukea lisää täältä.


Millaisia kumppanuuksia suosituimmat urheilijat tekevät? Lue lisää iLOQin ja Kimi Räikkösen yhteistyöstä sekä Polarin ja Valtteri Bottaksen kumppanuudesta.


Haluatko lisää tutkittua tietoa sponsoroinnista ja urheilumarkkinoinnista? Lataa 10.fi:n Sponsorointi ja urheilumarkkinointi 2021 -raportti täältä.

Padel kerää suosiota ja sijoittajia, Tapparan koronasekoilu karkotti tärkeän yhteistyökumppanin

Digitaalisuus, sosiaalinen media ja pop-up – näin urheilustadionit ja kumppanit panostavat yleisön aktivointiin